Menu

Veelgestelde vragen

 • Als wij boeken krijgen wij dan het huisje zoals op de foto’s?

Ja, de woningen op het park zijn allemaal particulier bezit en worden door iedere eigenaar zelf verhuurd. U krijgt dus óns huisje zoals u op de foto’s aantreft.

 • Wat zijn de TOTALE kosten?

Wij proberen de rekensom eenvoudig te houden. Buiten de 19,50 euro boekingskosten, de borg (uiteraard retour na een correcte schadevrije oplevering) en de verplichte reisverzekering (door uzelf af te sluiten) zijn er geen bijkomende kosten buiten het meenemen van een huisdier of eventuele fietshuur. Linnensets zijn aangepast aan het aantal personen en de duur van verblijf. In de woning is altijd een ‘EHBO-pakket’ in de vorm van pads voor het Senseo-koffiezetapparaat aanwezig, evenals suiker, zoetjes, cupjes koffiemelk, theezakjes, specerijen en wat blokjes voor de vaatwasser en wasmachine. In de douche-stoomcabine is een gevulde dispenser shampoo en doucheschuim aanwezig.

Mocht u geen gebruik willen maken van het Senseo-apparaat dan is er ook een normaal koffiezetapparaat voor gebruik aanwezig.

 • Waarom staat er op de website ‘doelgroep 40 + zonder kinderen’?

Er zijn geen faciliteiten voor kinderen op het park, ook geen speelveldje. Parc Veluwerijck is bij uitstek geschikt voor 40+ met een voorkeur voor rust. Gezien het interieur verhuren wij helaas niet aan gezinnen met kinderen.

 • Hoe is de betalingsregeling?

Bij boeking betaalt u 30% van de netto huur vooruit. Het ontvangen van uw eerste overmaking impliceert tevens uw boeking. Alle facturen gaan per e-mail. 6 weken voor aanvang van de huurtermijn ontvangt u de 2e rekening voor het restbedrag. Dit bedrag dient u 4 weken voor de huurtermijn over te maken.

Boekt u binnen 3 maanden voor de huurperiode dan ontvangt u direct de totaalrekening welke u 6 weken voor de huurperiode dient te voldoen.

 • Kunnen wij onze hond meenemen?

Indien de hond goed is opgevoed en deze niet tegen de keuken of deuren opspringt en buiten de tuin uitgelaten wordt is hij/zij van harte welkom. Maximaal 1 huisdier, € 7,50 per huisdier per dag.

 • Beschikt de woning over een vaatwasser?

In de keuken treft u een moderne pulserende vaatwasser aan. Afzuigkap, grote koelkast met diepvriesvak op stahoogte en een combimagnetron completeren de keuken. Uiteraard ontbreken de nodige potten en pannen, bestek en serviesgoed niet. Een aparte vriezer vindt u terug achter de schuifwand van de slaapkamer onder de 2e TV.

 • Kunnen wij de houtkachel gebruiken?

Na overleg met de verzekeraar is dit toegestaan. Uitsluitend gebruik van houtblokken, briketten branden te hard voor deze kachel.

 • Welke kanalen kunnen wij op de tv ontvangen en is er een radio aanwezig?

De kanalen welke Ziggo levert volgens het standaardpakket kunt u op de tv vinden. Voor verder info zie http://www.ziggo.nl/ gemeente Ermelo. Via de tuner ontvangt u de door Ziggo opgegeven radiozenders.

 • Is er een CD- en DVD speler in het huisje?

In de woonkamer is een Blu-ray speler aanwezig geschikt voor CD/DVD/BR. In de slaapkamer is een DVD speler.

 • Waar is het park gelegen?

Het adres van het park is: Parc Veluwerijck, Eendenparkweg 35a-10, 3852 LC Ermelo. Tevens het juiste adres voor uw post/dagblad. Bij de entree van het park vindt u de postbussen. Voor de ligging van de kavel klikt u op de indexpagina op ‘Plattegrond’.

 • Waar kunnen wij bij aankomst de sleutel van het huisje halen?

Als u bij de woning gearriveerd bent kunt u ons bellen. Wij zijn dan met 10 minuten op het park aanwezig.

 • Wij hadden al een tas vol handdoeken meegenomen.

Niet nodig. Linnenset is inclusief handdoeken en washandjes voor de douche en keukenhanddoeken en theedoeken. Uiteraard dekbedhoezen en overtrekken naar het aantal personen zonder meerprijs. Bij uw boeking komt dus alleen 19,50 euro boekingskosten en 100 euro borg. Dat is, buiten een huisdier om, echt alles! Geen ‘verborgen’ kosten! Zie voor specificatie linnenset de prijslijst!

 • Wanneer ontvangen wij de borg retour?

Na een correcte oplevering ontvangt u de borg binnen 14 dagen op uw bankrekening retour.

 • Moeten wij nog wat aan de tuin doen?

De computergestuurde tuinbesproeiing zorgt indien nodig voor waterbehoefte. Wij zijn u dankbaar als u de potplanten buiten en binnen af en toe wat water geeft.